ODAŞ ile 23 Nisan’da çocukların hayalleri hayat buluyor

ODAŞ 23 Nisan’a özel “Odağımızda Çocuklarımız Var” projesi ile şirket çalışanlarının çocuklarının hayalleri hayata geçiyor. Yapay zekâ (AI) yoluyla sanal dünyada hazırlanan resimler çocukların hayal dünyasına ışık tutuyor.

ODAŞ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak için çalışanlarının çocuklarının katılımıyla ‘Odağımızda Çocuklarımız Var’ projesini hayata geçirdi. Şirket çalışanları aracılığıyla çocuklara hayallerini, kimlerle tanışmak istediklerini, sihirli güçleri olsa neler yapabileceklerini soran ODAŞ birbirinden yaratıcı ve ilham verici cevapları da yapay zekâ ile görselleştirdi.

Görsellerden aynı zamanda 23 Nisan’a özel bir video çalışması yapıldı. Çalışanlarının çocuklarının fotoğraflarından ve yapay zekâ ile görselleştirilen hayallerinden oluşan bu videoda; dinozorun yanına ışınlanmak, dev bir salıncak yapmak ya da uzayı görmek isteyen küçüklerin büyük hayalleri sanal dünyada gerçeğe dönüştü.

‘Çocuklarımızın hayalleri hayat bulsun, rüyaları gerçek olsun’ temennisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan video, ODAŞ LinkedIn ve Youtube hesaplarında yayınlandı.

Sosyal medya filmini izlemek için:

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-FlNHAEp2CY

Reklamveren: ODAŞ
Reklamveren Yetkilileri: Yasemin Aydınlar, Ela Nur Şakir
Reklam Ajansı: Ajans Digital
Ajans Başkanı: Özge Güneş
Kreatif Ekip: Karen Levent, İsmail Berkel, Özlem Bozkurt, Belgin Dereli, Burcu Yıldırım
Müşteri İlişkileri Ekibi: Nil Kulakoğlu
Proje Yönetimi: Gülay Karagülle
Prodüksiyon Şirketi: Ajans Digital